Jdi na obsah Jdi na menu

Plánujeme vrh" F "- březost potvrzena

Okolo 20.2.2020 očekáváme štěňata - vrh "F" -  z plánovaného spojení Dorothea Šedé tornádo x Nero z Altova dvora.

Z plánovaného krytí na konci prosince 2019 očekáváme okolo 20.2.2020 štěňata z vrhu "F".

Matka: Dorothea Šedé tornádo ( Alba šedé tornádo x Cartier Love de Donawitz )

            klubová výstava  V4 a V, mezinárodní výstava V2

             ZV 1.cena, Anlagenprüfung Rakousko, TAN,  PZ CACT 1.cena, 2.místo, PZ 1.cena, 4.místo, SZVP 1.cena, BZ 1.cena,                     MJL   2.cena, nos 4

Otec: Nero z Altova dvora ( Luccy z Altova dvora x Ogar od Štikova )

          klubová výstava V2, res.CAC

          klubové ZV 1.cena, PZ 1.cena, SZVP 1.cena, klubové SZVP 1.cena, vítěz zkoušek, LZ 1.cena, VZ 1.cena, vítěz klubového              poháru Františka Krejčího

V chovatelské stanici máme po mateřské linii po čtyři generace  prochováno na práci a proto jsme vybrali krycího psa,který je celoročně využíván k praktickému  lovu  stejně jako naše feny. Pes je čistě českého rodokmenu. 

Oba rodiče mají v rodokmenech výborné staré české pracovní  předky (CHS z Javorové aleje, z Křesína, z Postupických lesů, z Prýglova dvora, od Štikova, z Žehuňské doliny, od Vrátenské hory, z Kněžího háje ...).

Fena vyniká skvělým nosem,výbornou prací v poli ( je rychlá, systematická a vytrvalá ), spolehlivou prací na barvě a krásnou prací na vodě.

Pes je skvělý vodař ,vyniká výbornou prací v lese a má výborný nos. Tři jeho potomci nabodovali na Memoriál Richarda Knolla ve 2,5 letech věku na jejich prvních a jediných  absolvovaných VZ a dva z těchto potomků jsou na letošní nominační soutěži MRK. 

Oba rodiče jsou klidných, vyrovnaných povah a jsou dobře ovladatelní. 

Oba jsou celoročně aktivně využíváni v lovecké praxi ( hony na drobnou, dosledy, hony v bažantnici ), jsou standardního exterieru s ušlechtilými hlavami a silnými kostrami.

U štěňat předpokládáme výborné pracovní vlohy , standardní exterier výmarského ohaře a vyrovnané povahy. 

V případě zájmu o štěně z tohoto spojení nás prosím kontaktujte na mailu nebo telefonicky ( viz Kontakty nebo letáček ). 

article preview

Kontakt

JANA a JAN HELEŠICOVI

+420 723 632 959

j.jirmanova@seznam.cz

Statistiky

Online: 4
Celkem: 733092
Měsíc: 15180
Den: 346